If this e-mail is not represented well, click here for the online-version.
DNV e-zine
September 2011
Kenniscafé kennisborging

> 25 november in Bilthoven, schrijf je nu in
Inhoud Kennismanagement Nieuwsbrief

>  Adviesgroep kennismanagement CIBIT nu onderdeel van DNV
>  Thema: Kennisborging
>  Thema: kennis in scenario's en toekomstverkenningen
>  Kennismanagement opleidingen in 2011 en 2012
>  Minicollege kennismanagement op Youtube
>  Volg ons in de sociale media

Geachte heer van der Spek,

In deze nieuwsbrief vind u nieuws over kennisemanagement thema's, praktijkcases, seminars en opleidingen op het vlak van kennismanagement.


 
Kennismanagement Nieuws

Adviesgroep kennismanagement CIBIT nu onderdeel van DNV
New DNV Offshore Update De activiteiten van de adviesgroep kennismanagement van CIBIT zijn per 1 januari 2011 volledig geintegreerd in de DNV organisatie. Hiermee wordt een periode van ruim 20 jaar afgesloten waarin deze activiteiten onder de vlag van CIBIT werden uitgevoerd. Lees meer over deze nieuwe stap in een interview met Rob van der Spek, hoofd van de adviesgroep, en ontmoet ons team van ervaren adviseurs
Twitter Facebook LinkedIn
 
Thema: Kennisborging
home Bedrijven en organisaties worstelen met het thema kennisborging. Hoe ga ik om met medewerkers die met pensioen gaan en veel cruciale ervaringskennis meenemen? Hoe doe ik dat in een economische situatie waarin niet direct nieuw personeel beschikbaar is om deze kennis aan over te dragen? Hoe zorg ik dat kennis en geleerde lessen uit projecten en programma’s worden geborgd in de organisatie? DNV werkt met verschillende multi-nationals, overheden en middelgrote ondernemingen aan praktische aanpakken rond dit thema. Lees meer over onze aanpak en bezoek
ons kenniscafé
over kennisborging op
25 november
inschrijven
Twitter Facebook LinkedIn
 
Thema: kennis in scenario's en toekomstverkenningen
Concentrated Inspection Scenario’s en toekomstverkenningen zijn krachtige instrumenten om een samenhangend beeld te ontwikkelen van trends en ontwikkelingen in de samenleving, technologie en markten. Beslissingen over investeringen op het vlak van kennisontwikkeling, technologie, samenwerkingen kunnen robuust gemaakt worden door te anticiperen op meerdere toekomsten. DNV heeft veel ervaring met het ontwikkelen van scenario’s en toekomstverkenningen in diverse sectoren.
Lees meer
inschrijven
Twitter Facebook LinkedIn
 
Kennismanagement opleidingen in 2011 en 2012
Training Course Ook in 2011 en 2012 organiseert DNV Academy weer opleidingen op het vlak van kennismanagement. Van oudsher staat de masterclass kennismanagement op de agenda in samenwerking met de Baak. Daarnaast verzorgen onze adviseurs specifieke opleidingen op het vlak van kennisborging, toekomstverkenningen en road mapping.
Lees meer over ons opleidingenaanbod.
inschrijven
Twitter Facebook LinkedIn
 
Minicollege kennismanagement op Youtube
Concentrated Inspection In samenwerking met de Baak is een mini-college van Rob van der Spek over kennismanagement opgenomen. Het mini-college duurt ca. 18 minuten en bespreekt in een vogelvlucht de belangrijkste uitgangspunten van kennismanagement en introduceert een raamwerk om met een kennisbril naar organisaties te kijken.
Klik hier om de video te bekijken.inschrijven
Twitter Facebook LinkedIn
 
Volg ons in de sociale media
Concentrated Inspection Wilt u ons volgen op twitter @DNVKM? inschrijven
Twitter Facebook LinkedIn
 
 
Contact
Stuur deze nieuwsbrief door 

Bekijk uw profiel

Aanmelden

Afmelden